Jegyárusítás

Megjelent: 2015. január 14. szerda


A Budadfoki Kosárlabda Klub minden mérkőzésére jelenleg ingyenes a belépés, ezért jegyet, belépőt sem előre, sem a helyszínen nem kell váltani!


  NB I./B-s csapatunk  a 2014-ben megújult BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnokban (1222 Budapest, Promontor u. 89.) játssza hazai mérkőzéseit. Egyesületünk a jogszabályokban leírt és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által megszabott követelményeknek megfelelve – a többi rendezvényéhez hasonlóan – továbbra is családias hangulatban szeretné megrendezni az NB I./B osztályú kosárlabda mérkőzéseket. Mindazon által felhívjuk a mérkőzésekre érkező nézőket, szimpatizánsokat, vendégeket, hogy az NB I./B-s mérkőzések alatt karszalagot kell viselniük. A karszalagot a belépéskor / beléptetéskor a főbejáratnál elhelyezkedő rendezők fogják átadni, felhelyezni. A mérkőzésre megtekintése természetesen díjtalan.

 

    A nézőknek tisztában kell lenniük a sportcsarnokban lévő „Pályarendszabályokkal”, melyeket a csarnok területén több helyen is kifüggesztettünk, illetve megtalálható honlapunkon is.(Pályarendszabályok >>>)

     

 

karszalag minta

powered by
Sports Marshal Basketball Edition

Copyright 2012 Budafoki Kosárlabda Klub. All Rights Reserved.
Joomla 1.7 templates by Joomla themes